Thursday 23 February 2012

4th Year

Tomorrow we’re bringing a recipe to class which we ourselves have been thinking about and writing carefully at home. We still don’t know whether we’ve been successful or not at creating our recipes properly, but what we can tell you is that we’ve learnt a lot of things so far:
- How to classify the food according to how we measure it and whether it is countable or not
- How to calculate and express different quantities of ingredients depending on the recipe and the number of people who are going to eat
- Several cooking actions
- How to create a sequence of steps to write a recipe


Demà durem a classe la recepta que nosaltres mateixos hem estat pensant i escrivint acuradament a casa. Encara no sabem si ens n’hem sortit, però el que sí podem dir-vos és que, fins ara, hem après moltíssimes coses:
- Com classificar els aliments en funció de com els mesurem i de si són comptables o incomptables.
- Com calcular i expressar diferents quantitats d’ingredients en funció de la recepta i del nombre de comensals
- Diverses accions relacionades amb la cuina
- Com crear una seqüència de passos a fi d’escriure una recepta

No comments:

Post a Comment